30 vite PD e Kukësit, mesazhi i kryetarit aktual, Arif Rexhmati

Nga Arif Rexhmati

5 Janar 1991- 5 Janar 2021

Demokratë dhe qytetarë tê Kukesit, Gezuar 30 vjetorin e themelimit te Deges se PD-Kukes!

Respekt dhe mirenjohje per 15 nismetaret e pare !

1. Urim Muja
2. Behar Duma
3. Isa Elezi
4. Bajazit Cahani
5. Sulejman Dida
6. Aneta Ahmati
7. Arben Meshi
8. Abdulla Nerguti
9. Mersin Gjana
10. Kamber Elezi
11. Isuf Spahiu
12. Besnik Elezi
13. Sul Petku
14. Ramadan Koldashi
15. Selim Istrefi

Lavdi per veprën e te ndjerëve:

Myftar Gjana – ish student i Dhjetorit,Pishtar i Demokracise, ne shtepine e te cilit u krijua Dega e PD-se Kukes.

Bajazit Cahani – kryetari i pare i Deges se PD-seKukes,

Isa Elezi – nismetar , ish sekretar i kesaj Dege

Isuf Spahiu – nismetar, ish sekretar i Deges dhe anetar i kryesise per nje periudhe te gjate.

Te nderuar demokrate!

Sot, ne kushtet e pandemise dhe te ruajtjes se shendetit te njerezve, nuk mundem te festojme se bashku fizikisht, por jemi te bashkuar shpirterisht dhe me idealet e 30 viteve me pare per te rikthyer Demokracine ne Shqiperi, per te sjelle shpresen dhe normalitetin me PD-ne dhe Lulzim Bashen Kryeminister!
Fitorja e shqiptareve po afron, 25 prilli dita e madhe e shpreses!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *