• Sun. May 26th, 2024

30 vjet PD në Kukës, mesazhi i themeluesit

Sot më 5 Janar 2021 bahen 30 vjet nga dita e themelimit të degës së Partisë Demokratike në Kukës (komisioni nismëtar) i cili n’at kohë përfshinte edhe Hasin.

Edhe pse nuk merrem me politikë, qenia nismëtar më ban me reflektue pozitivisht.  Sepse, pavarësisht zhvillimeve të deritashme, ku ato që e banë politikën zhgënjyen nji brez, kjo ngjarje asht aset i kulturës tonë, dëshmi e shpirtit demokratik, energji e atdhedashunisë.

Uroj që kjo parti, që lindi si lëvizje liridashëse dhe demokratike, të shndrrohet edhe nji herë në lëvizje përbashkue të energjive që ende jetojnë në kët vend.

NISMËTARËT

 1. Urim Muja
 2. Behar Duma
 3. Isa Elezi
 4. Bajazit Cahani
 5. Sulejman Dida
 6. Aneta Ahmati
 7. Arben Meshi
 8. Abdulla Nerguti
 9. Mersin Gjana
 10. Kamber Elezi
 11. Isuf Spahiu
 12. Besnik Elezi
 13. Sul Petku
 14. Ramadan Koldashi
 15. Selim Istrefi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *