7635 nxënës nisën shkollën në Kukës

Edhe në Kukës ka nisur sot viti i ri shkollor 2020-2021.

7635 nxënës ulen në banka këtë vit shkollor në arsimin parauniversitar, nga këta 595 ulen për herë të parë në bankat e shkollës.

Ne hyrje të shkollave mësues të caktuar matin temperaturën për secilin nxënës, një tjetër asiston në plotësimin e formularit personal për covid19, asnjë nxënës nuk lejohet pa maskë.

Në shumicën e rasteve nxënësit, sidomis ato të 9-vjeçares janë shoqëruar nga prindët.

Në shkollat e qytetit mësimi zhvillohet me dy turne ndërsa nëpër zonat rurale me një turn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Turizmi patriotik/ Shqiptarët e Kosovës shpëtuan sezonin turistik

Mon Sep 14 , 2020
Shqiptarët e Kosovës kanë shpëtuar sezonin turistik në Shqipëri. Ndonëse shpesh agjencitë dhe hotelet i përqeshin pushimtarët ‘Bukë dhe domate’ shqiptarët nga Kosova kanë mbajtur gjallë sektorin e turizmit këtë verë. Zyra për Informim e Policisë së Kosovës ka bërë të ditur se gjatë gushtit për në Shqipëri për pushime […]