90 qytetarë me koronavirus në Kukës, 3 në spital

Në qytetin e Kukësit aktualisht janë aktivë me koronavirus 90 qytetarë.

Shifra është dhënë nga kreu i Njësisë Vendore të Kujdesit Shëndetësor në Kukës, Hasan Halili.

Ky i fundit thotë se shifra ndryshon ditë pas dite dhe në fund të 2 javëshit bëhet edhe një bilanc në lidhje me situatën.

Halili thotë për RTSH Kukësi se situata e koronavirusit në Kukës është nën kontroll.

Më poshtë keni kronikën e përgatitur nga RTSH Kukësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

1 kuksian dhe 4 tropojanë do deklarojnë pasurinë tek OFL

Fri Dec 4 , 2020
Operacioni Forca e Ligjit i kërkon deklarimin e pasurisë 1 kuksiani dhe 4 tropojanëve. Në kuadër të zbatimit të Ligjit Special për masat pasurore ndaj individëve të dënuar apo akuzuar për krim të organizuar apo krime të rënda, OFL i ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të […]