• Thu. Jun 13th, 2024

Aeroporti i Kukësit merr pushimet deri në Shkurt

Dec 6, 2021

Aeroporti i Kukësit ‘Zayed, Flatrat e Veriut’ që u hap në Prill prej dy muajsh nuk ka asnjë fluturim.
Drejtori i Aeroportit të Kukësit, Altin Progonati e konfirmon lajmin e ndërprerjes së fluturimeve, pasi dy kompanitë ajrore ‘Air Albania’ dhe ‘Helvetic Airways’ nuk kanë programuar fluturime të tjera.
Po sipas drejtorit, kjo lidhet me rënien e fluksit të fluturimeve në dimër.
Altin Progonati shprehet se fluturimet do të rinisin në muajin shkurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *