• Tue. May 21st, 2024

Një aksident i rëndë ka ndodhur në Rrugën e Kombit.

Dy automjete janë përplasur me njëra- tjetrën në afërsi të Fanit, në Mirdite.

Nga përplasja e dy makinave raportohet për persona të plagosur.

Mjetet e përplasura janë një Audi Q7 me targa angleze dhe një Wolksvage Passat me targa të Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *