May 21, 2022

Një aksident i rëndë ka ndodhur këtë mbrëmje në Tunelin e Kalimashit.

Ka dyshime se nga aksidenti një person ka mbetur i vdekur dhe disa të tjerë janë plagosur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.