• Sat. Jun 22nd, 2024

AZM e Kukësit dhe Shkodrës do administrojnë Parkun më të madh në vend, atë të Alpeve

Jan 27, 2022

Administrata e Zonave të Mbrojtura, Shkodër dhe ajo e Kukësit tashmë do të menaxhojnë dhe monitorojnë Parkun më të madh në vend, atë të Alpeve të Shqipërisë.

Në këtë park përfshihet Parku Kombëtar i Thethit, Lugina e Valbonës, Rezervati Strikt Natyror Lumi i Gashit, pyjet e të cilit janë sit i UNESCO.

Kjo ishte një iniciativë që nisi vite më parë nga AKZM dhe tashmë u finalizua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *