Biznesi kuksian ka 3 kërkesa për të gjithë kandidatët për deputetë

Shoqata e Biznesi për Biznesin (BpB) në një takim të posaçëm të para dy ditëve, ka debatuar rreth tre temave që përbëjnë edhe objektivat kryesore për të dhe për komunitetin e Kukësit.

Ata janë shprehur se do të mbajnë qëndrim të paanshëm gjatë periudhësë së fushatës elektorale.

Tre kërkesat e biznesit kuksian janë:

  1. Renta energjitike,
  2. Vlefshmëria e faturës tatimore me Kosovën,
  3. Heqja e Trau i Kalimashit.

Këto janë kërkesat që shoqata do tua parashtrojë të gjithë kandidatëve për deputetë, të majtë dhe të djathtë.

Shoqata BpB ruan qëndrimin se këto kërkesa të cilat lidhen me jetën komunitetit të Kukësit dhe më gjerë, janë të panegociueshme.

Kushdo që do të vijë në pushtet do të përballet me presionin dhe rezistencën e shoqatës deri në arritjen e qëllimit.

Drejtuesit e shoqatës paraqitën në takim edhe një draft propozim lidhur rentën e burimeve ujore, gjithnjë në kuadër të përgatitjes së një konference shkencore që do të mbahet për këtë temë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ndaloni investimet gjatë fushatës zgjedhore-Shkruan Sulejman Dida

Wed Mar 24 , 2021
Ndër vendimet e para që duhet ndërmarrë opozita, sapo të fitojë zgjedhjet, asht hartimi i nji ligji i cili të ndalojë çdo investim qeveritar si dhe çdo akt ligjor që ndikon balancat sociale dy muaj para zgjedhjeve. Qeveria e ardhëshme do ti bante nji sherbim të madh vendit dhe demokracisë, […]