Në prag të fushatës elektorale dhe më pak se 2 muaj para zgjedhjeve, Policia e Kukësit çuditërisht ka nisur të godasë bizneset e pakta që kanë mbetur në zonë. Pasi vuri nën hetim 10 pronarë lokalesh e biznesesh, sot policia njofton me të madhe se ka vënë nën hetim edhe […]

Shkruan Petrit Palushi Njëri prej 20 mësuesve kuksianë, që dha mësim në Kosovë. 1946 – 1948: Në shkollën fillore Sopia (Suharekë) dhe Zhaçë Dinte përmendësh Kur’anin, ‘Lahutën e malcis’ të Fishtës dhe ‘Rubairat’ e O. Khajamit. Me vdekjen e E. Shehut 2 dekada ma parë, vdiq njeriu i fundit në […]