Dalin votat/ Ja cilët emra votuan hasjanët në masë

Ka përfunduar në Has edhe numërimi i votave për kandidatë.

Siç mësohet nga numërimi, kandidati i parë i PD-së Flamur Hoxha ka marrë 349 vota.

I dyti Isuf Çela ka marrë 188 dhe Shyrete  Koka ka marrë 3273 vota.

Kandidati i parë i PS-së Gerta Duraku ka marrë 225 vota, i dyti Petrit Malaj, 241 vota dhe Halim Dauti, 1742 vota.

Siç edhe duket nga votat, hasjanët kan preferuar të mbështesin kandidatet që janë me origjinë nga vendlindja e tyre, duke përcjellë mesazhin se ka ardhur koha të kenë edhe ata përfaqësuesin e tyre në parlament, ku që nga 2009 ata nuk përfaqësohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Dështim total, kandidatja e PS-së Gerta Duraku humbi thellë edhe në shtëpinë e saj

Tue Apr 27 , 2021
Zgjedhjet e 25 prillit sollën shumë çudi në terrenin politik shqiptar. Në Kukës, PD-ja shkoni në terrenin që kishte më herët, përpara se Flamur Noka ti humbte në vitin 2017, më shumë se 2700 vota. Por ajo që është më e çuditshmja që ka ndodhur në Kukës, është se një […]