• Sun. Jun 23rd, 2024

Demokratët e Kukësit propozojnë 60 emra për deputet e bashki

Partia Demokratike e Kukësit ka përmbyllur fazën e parë të propozimeve për emrat që anëtarësia kërkon të jenë kandidatë për deputetë në zgjedhjet e ardhshme dhe drejtues lokal.

Nga 15 grupseksionet që ka PD-ja Kukës, lista që ka mbërritur në selinë blu të kryeqytetit përmban mbi 60 emra.

Emrat e propozuar vijnë nga fusha të ndryshme të jetës politike e publike, ku spikasin edhe prurjet e reja por edhe ish ministra, ish deputete dhe ish kryetar bashkie, bëri të të ditur për Kukës Televizion Kryetari i Degës së PD-Kukës Arif Rexhmati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *