• Sun. May 26th, 2024

Deputeti Hoxha thirrje Kurtit: Hape kufirin për kuksianët, janë qytetarët tuaj

Jan 26, 2022

Nga Flamur Hoxha

Z. Kurti, lutem qe banorët e Qarkut Kukës ti trajtoni si qytetarët tuaj pasi në Prizren e Gjakove marrin shërbime jetike prej mëse 20 vitesh.

Prej ditësh Kosova nuk lejon të hyjnë nga Shqipëria në Kosovë qytetarë që nuk kanë bere tri vaksina dhe kjo ka sjellë mjaft probleme. Shqipëria lejon të hyjnë njerëz nga Kosova në Shqipëri edhe pa i bere tri vaksina. Edhe në Kosovë qytetarët janë vaksinuar po aq sa në Shqipëri.

Vendimi i qeverisë Kurti që pengon hyrjen në Kosovë është shumë ndëshkues për banorët e qarkut Kukës të cilët shërbimet më emergjente për shëndetin e mjaft probleme të tjera jetike i marrin në Kosove.

Si deputet i Kukesit i lutem qeverisë së Kosovës që banorët e këtij qarku ti trajtojë si qytetarët e saj pasi ka vite që këta banorë atje kryejnë sherbimet mjekësore, atje bëjnë dializen e plotësojnë shumë nevoja jetike për veten dhe familjarët e tyre .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *