• Mon. May 27th, 2024

Drejtori i arsimit në Kukës: Mësimi në qytet me dy turne, në fshatra me një turn

Në qytetin e Kukësit mësimi pritet të bëhet me dy turne.

Kjo për shkak të numrit të madh të nxënësve në klasa.

Ndërkohë në fshatra mësimi mund të bëhet më një turn.

Skënder Ahmeti Drejtor i Zyrës Vendore të Arsimit në një dalje publike për mediat bëri të ditur se aktualisht po bëhet përcaktimi numrit të nxënëseve dhe klasat sipas protokolleve të sigurisë shëndetësore.

Sa i përket furnizimit me ujë të pijshëm në shkolla Drejtori Ahmet thotë se jemi në kontakte të vazhdueshme me Bashkinë për sigurimin e ujit të pijshëm në shkolla gjatë kohës së zhvillimit të mësimit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *