Edhe sot asnjë rast me koronavirus në Kukës

Në raportin ditor të Ministrisë së Shëndetësisë për rastet me koronavirus, Kukësi ka munguar edhe sot.

Sipas të dhënave zyrtare në asnjë prej zonave, Kukës, Has dhe Tropojë sot nuk është raportuar asnjë rast i ri infektimi nga Covid-19.

Aktualisht janë dhjetëra raste aktive në Kukës, Has dhe Tropojë, ndërsa numri i viktimave në qarkun tonë ka shkuar në 5 persona, 3 prej të cilëve në Kukës, 1 në Has dhe 1 në Tropojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ta kujtojmë me shpirt të pastër Havzi Nelën!-Nga Izet Duraku

Mon Aug 10 , 2020
Sigurimsa, hafije, hetues, gjykatës, prokurorë…. dhe heshtja e një mileti të nënshtruar u bënë palë me regjimin që vrau e persekutoi kë deshi. Në rastin e Havzi Nelës që u var më 10 gusht 1988, urdhëri erdhi nga Olimpi, nga maja e tij. Rrufeja e ndëshkimit do të nisej pikërisht […]