• Sun. May 26th, 2024

Janë zbardhur emrat e kandidatëve të LSI-së në Kukës.

Më herët u diskutua se PD dhe LSI do të dilnin me listë të përbashkët në Kukës, duket se rrugës ka ndryshuar qëndrimi.

Në Kukës, LSI ka dalë me 3 kandidatë:

  1. Erblin Bulica
  2. Fiqerete Çelaj
  3. Arbër Arifaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *