‘Festa e Bjeshkëve’, Klosi nga Kukësi: Mundësi për turizëm në 12 muaj

Mes këngëve e kostumeve popullore u zhvillua për të dytin vit ‘Festa e Bjeshkëve’ në Kukës.

Ministri i Turizmit Blendi Klosi e konsideroi një mundësi më shumë për të tërhequr vëmendjen e turistëve përmes bukurive natyrore, po edhe për rikthimin e emigrantëve.

‘Qëllimi kryesor është kthimi i emigrantëve që tashmë kanë krijuar një ekonomi dhe të vijnë të investojnë në këto anë. Me bërjen e Rrugës së Arbrit, me bërjen e aeroportit do të ketë mundësi që të zhvillohen Bjeshkët si një destinacion’.

Ministri Klosi ftoi jo vetëm shqiptarët, por edhe turistët e huaj ta vizitojnë këtë zonë.

Klosi shtoi se përmes investimeve të bëra synohet që kjo zonë të jetë një ofertë turistike në 12 muajt e vitit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Gazetari Artan Hoxha nga Qafa e Kolesjanit: Nderim për Lumjanët që ndalën serbët në 1912

Mon Jul 12 , 2021
Nese ka permendore, ne jug apo veri te Shqiperise, ato qe duhet te kujdesemi me shume dhe t’i perkujtojme me shpesh, jane ato qe perjetesojne betejat apo masakrat me armiqte tane natyrale, greket dhe serbet, qe kane dashur per shekuj me radhe, te na fshijne nga faqja e dheut… Nderim, […]