• April 21, 2024 12:22 pm

Fitor Ollomani personaliteti i vitit në Kukës-Nga Petrit Palushi

Dec 30, 2021

Fitor Ollomani personaliteti i vitit në Kukës.

Në raste të tilla s’ka nevojë për anketë; duhet të jemi racionalë në gjykime dhe të vërtetën ta shohim ndër sy.

Fitor Ollomani vdiq tragjikisht në maj të këtij viti, por la pas kujtimin e njeriut, ku fjala njeri merrte kuptimin e duhun.
Në anën tjetër, kontribues i dallueshëm në arsim dhe në fushën e studimeve letrare.
Miku i Fitor Ollomanit, studiuesi Besim Muhadri (Gjakovë), përgatiti dhe botoi veprën:

‘Semantika e figurshmërisë në artin poetik të Ali Podrimjes dhe Din Mehmetit’.
Në vëmendjen time, të arsimtarëve dhe krijuesve të Kukësit, të studentëve dhe pedagogëve të Gjakovës, etj, Fitor Ollomani mbetet njeri i vlerave të pakontenstueshme.

Vepra e tij, ma tepër se nder për Kukësin…

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *