• Thu. Jun 13th, 2024

Drejtuesi politik i PD në Qarkun e Kukësit, Flamur Hoxha ka zhvilluar ditën e sotme një takim me pjestarë të shoqatës së tokave të përmbytura nga Liqeni Fierzës.

‘Kukësi i dy qyteteve, i vetmi dhe unik në botë!

Një qytet ndodhet nën ujrat e liqenit të Fierzës dhe një i mbytur nga varfëria, keq qeverisja,  edhe pse më i pasuri natyralisht.

Dëmi moral dhe ekonomik që u ka shkaktuar banorëve të këtyre zonave përmbytja e tokave dhe shtëpive të tyre është kolosal.

Shpreh angazhimin tim personal dhe mbështetjen e tyre në parlament dhe të qeverisë Basha për një zgjidhje përfundimtare me ligj njëherë e përgjithmonë këtij problemi të mbartur ndër vite, brenda dy viteve të para të qeverisë Basha’, është shprehur Flamur Hoxha gjatë takimit të sotëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *