Fluks në Morin, qindra automjete në radhë në pritje të procedurave

Ditën e sotme në pikën kufitare të Morin ka pasur një fluks të lartë makinash.

Radhë të gjata dhe qindra automjete me qytetarë po kalojnë drejt Kosovës, por edhe nga Kosova drejt Shqipërisë.

Gjithashtu fluks i lartë është edhe për mjetet e tonazhit të rëndë që transportojnë mallra, pasi janë në pritje të procedurave doganore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *