• Tue. May 21st, 2024

Valbona u Pastrua!

Plot 3 kamionë, mbi 600 thasë me plehra dhe një segment prej afër 8 kilometrash është pastruar ditët e fundit.

Vullnetarë nga Kosova dhe Shqipëria janë bërë bashkë duke ndëmarrë një nga aksionet më të mëdha për të pastruar Valbonën.

Tani kush shkon në perlën e veriut gjen një vend të pastër.

Dhe një apel për të gjithë vizitorët: Plehrat hidhini në vendin e përcaktuar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *