FOTO/ Ambasadorja e SHBA viziton Këndin Amerikan në Kukës

Ambasadorja Kim ishte në Këndin Amerikan Kukes për të festuar 15 vite ndarjeje të kulturës dhe vlerave të SHBA me njerëzit e rajonit të Kukësit përmes programeve dhe burimeve në Këndin tonë.

Ajo u takua me të rinjtë të cilët kanë qenë të angazhuar në mënyrë aktive në programin e këshillimit të karrierës, klubin e shkencave kompjuterike, dhe klubin Girl Up si dhe alumni të tjerë të programeve të Këndit.

Ne i jemi mirënjohës bashkisë së Kukësit për 15 vite bashkëpunim dhe partneritet të fortë, që i ka mundësuar Këndit të luajë një rol kaq të rëndësishëm në jetën e të rinjve në zonë.

Gëzuar 15 vjetorin Këndi Amerikan Kukes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kukësi nderon mjekët që humbën jetën gjatë pandemisë

Thu May 27 , 2021
Këshilli i Qarkut nderoi sot me titullin “Nder i Qarkut Kukës” personalitete të rëndësishme të mjekësisë kuksiane. Për kontribut të veçantë në fushën e mjekësisë e ndaj pacientëve, u nderuan pas vdekjes Dr. Nikolin Martini, Dr. Safet Elezi dhe Dr. Astrit Haziri, të cilët i’u kanë shërbyer kuksianëve, tropojanëve e […]