FOTO/ Banorët e Çajës ndërtojnë vetë urën

Në mungesë të investimeve të bashkisë dhe shtetit, banorët e fshatit Çajë, kanë vendosur që të investojnë vetë për të përmirësuar jetën e tyre.

Ata kanë vendosur ndërtimin e një ure këmbësore, me qëllim lëvizjen sa më të thjeshtë të ture.

Kjo urë këmbësore që lidh disa familje me qendrën e fshatit Çajë, nismat vullnetare të banorëve tashmë është bërë trend në Kukës, emigrantët bashkë me banorët kontribuojnë me mundësitë e tyre për nevojat e fshatit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

FOTO/ Ura e re izolon qytetin, në Kukës zhvillohet një tryezë e gjerë bashkëbisedimi

Wed Jun 16 , 2021
Shqetësim i ligjshëm, problem që kërkon zgjidhje, hyrja dhe dalja nga Ura e Drinit të Zi për në qytetin e Kukësit! Qendra Për Progres Rinor në Kukës, ka organizuar sot një tryezë të gjerë diskutimesh. ‘Sot, në një takim me Inxhinierë, drejtues të Institucioneve Vendore, anëtarë të Këshillit Bashkiak Kukës, […]