• Tue. May 21st, 2024

FOTO/ ‘Bisedë për librin’ Petrit Palushi takim me të paraburgosurit në Kukës

Intelektuali dhe shkrimtari kuksian, Petrit Palushi i shoqëruar edhe nga të rinj ka zhvilluar një takim në ambientet e paraburgimit të Komisariatit të Kukësit.

Palushi shkruan se, disa prej tyre ishin lexues të mirë dhe u gëzuan që u dhamë libra të rinj.

Reagimi i Petrit Palushit në Facebook:

Bisedë për librin

Me të paraburgosurit në Kukës – Te Komisariati i Policisë

Bota e njeriut asht e çuditshme: edhe në kushte izolimi gjendet hapësirë për librin

Nuk lejohej me ekspozue foto me ta.  Prandaj po përcjell vetëm foto të stafit organizues te aktivitetit.

Takimi na la fort mbresa. Folëm gjatë e biseda nuk sosej.

Disa prej tyre ishin lexues të mirë dhe u gëzuan që u dhamë libra të rinj.

Bota e njeriut asht e çuditshme: edhe në kushte izolimi  gjendet hapësirë për librin.

 (Foto: Edvin Basha)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *