• Tue. May 21st, 2024

Rrjeti i zonave te mbrojtura është një nder destinacionet me te rëndësishme turistike.

Sot ne parkun kombëtar Lugina e Valbonës me mbështetjen e Këshillit te Qarkut Kukës dhe Bashkise Tropojë u be hapja e sezonit te ri turistik.

Ne këtë kuadër u organizuan disa veprimtari festive. Ftojmë te gjithë Shqiptaret kudo qe janë qe te vizitojnë ketë perle te natyrës Shqiptare.

Gjatë kësaj ceremonie folën kryetari i bashkisë Tropojë, Rexhë Byberi, Prefekti i Qarkut Kukës, Zenel Kuqana, si dhe Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *