• Sun. May 26th, 2024

FOTO/ Çfarë po ndodh me stadiumin e Kukësit?

Punimet për stadiumin e Kukësit po vazhdojnë.

Tashmë ka përfunduar ngritja e tribunës qendrore e mbuluar ndërkohë që punimet për mungesë fondesh, janë ndërprerë në tribunën perendimore.

Po sipas Safet Gjicit punimet në tribunën perendimore nuk janë ndërprerë për mungesë fondesh por si rrjedhoje e rishikimit te projektit për të bërë një stadium sa më të kompletuar dhe me ambiente akomoduese hotelerike për lojtarët.

Më poshtë keni disa foto nga stadiumi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *