FOTO e Ditës vjen nga këndi Amerikan në Kukës

‘Më pëlqen ndjesia kur harroj plotësisht se kush jam ndërsa lexoj. Unë lexoj sepse leximi më çon larg, në vende ku çdo gjë është e mundur.

Po, librat janë një magji e veçantë e lëvizshme. Besoj se diçka shumë magjike mund të ndodhë kur lexoj një libër të bukur. Leximi është si të ëndërrosh me sy hapur’, thotë Donald Elezi, anëtar i Këndit tonë Amerikan në Kukës.

Na thoni, cilat libra po shijoni më shumë këtë verë?’, shkruan ambasada e SHBA në Tiranë, në faqen e saj në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Vizitë në një plantacion me Aronia në Prishtinë-Nga Admir Sinamati

Thu Aug 20 , 2020
Dje, së bashku me Dr. Naim Halitin isha në Prishtinë ku soditëm nga afër plantacionin e mbjellë me Aronia, pronë e mikut dhe kolegut tonë dr. Naim Uka. Rezultatet e një pune të palodhur 4-vjeçare të dr. Naimit ishin një prodhim i bollshëm dhe shumë kualitet i frutit të Aronias […]