Fotografi i njohur kuksian Zylfi Tola shpallet ‘Qytetar Nderi i Bashkisë Kukës’!

👉Me motivacionin “ Për kontributin e shquar për pasqyrimin e aktiviteteve mediatike, artistike, kulturore, organizimin dhe promovimin e veprimtarive të ndryshme sportive si dhe për zhvillimin e arsimit në rrethin e Kukësit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *