Nga Naim Palushi

Nji foto e autorit Ramadan Dokle, e vitit 1984, në të cilën dallohet mjaft qartë lagja 1, baraka e sportit në krye, ish-shëtitorja e vjetër, rruga e konviktit me dy anët e mbjellme me kumblla, pallati 4-legjendë e lagjes vjetër, qendra sanitare, kryqezimi i famshëm, stenda e filmit si dhe tribuna me kompleksin sportiv basketboll, volejboll dhe futboll.

Sot kjo pjesë e qytetit asht e transformueme komplet prej ndërtimeve alla-Kandahar.

Unë mendoj se fotoja asht bâ prej tarracës 6-katshit në ndërtim e sipër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *