Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Rruga nacionale në Gostil, rrezik i përhershëm për fëmijët

Thu Sep 10 , 2020
Banor të lagjes Gostil, në qytetin e Kukësit, përveç problematikave të tjera, në prag të fillimit të vitit shkollor, kanë edhe një problem mjaft serioz, që është siguria e fëmijëve dhe e prindërve gjatë rrugës për në shkollë. Përmes kësaj lagje kalon rruga nacionale, Kukës-Peshkopi, që lidh Kukësin me fshatin […]