• Tue. May 28th, 2024

FOTO/ Ikën Hamdi Fjore, ja kush është drejtori i ri i Policisë së Kukësit

Ndryshime në drejtimin e Policisë së Kukësit.

Hamdi Fjore që nuk kishte as 1 vit në këtë detyrë është larguar nga detyra dhe është emëruar drejtor i Policisë së Shkodrës.

Në vendin e tij ështe emëruar, Edmond Sulaj i cili më herët ka mbajtur dhe detyrën e nëndrejtorit në Policinë e Elbasanit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *