FOTO/ Mbikalimi në Rrugën e Kombit që nuk i shërben askujt

Segmenti i Rrugës së Kombit qe përshkon krahun jugor te qytetit te Kukësit është përgjakur nga aksidentet rrugore për shkak të mbikalimit te ndërtuar.

Banorët e zonës bëjnë thirrje që të ndërmerren masa, pasi bilanci i jetëve të humbura është i rëndë.

Segmenti i Rrugës së Kombit që përshkon krahun jugor të qytetit të Kukësit mbetet një kërcënim i vazhdueshëm për një numër qytetarësh që e kanë të lidhur përditshmërinë me pjesën poshtë rruge.

Mbikalimi i ndërtuar nga ARRSH, është ndërtuar pa projekt pasi sipas banorëve ai nuk është pozicionuar në vendin që duhej të kryente funksionin e tij.

Aksidentet në rrugët e Kukësit shënojnë një bilanc të frikshëm vdekjesh dhe ende nuk ka një reflektim e as përpjekje nga shteti, përkatësisht pushteti vendor apo institucionet e tjera përgjegjëse për të përmirësuar këtë situatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kosova me masa të reja anti-Covid, si do bëhet lëvizja në doganën e Morinit

Mon Nov 2 , 2020
Qeveria e Kosovës, në një mbledhje të orëve të fundit, ka miratuar vendimin për masat e shtuara anti COVID-19. Sipas vendimit të gjithë qytetarët që hyjnë në Kosovë dhe që vijnë nga vendet me risk të lartë që janë pjesë e listës së ECDC-së. Në këtë listë bën pjesë edhe […]