• Tue. May 21st, 2024

FOTO/ Nga Ferizaj në Valbonë, për të ecur në këmbë në dimër

Hiking Alpha organizata AlpinoTuristike e të rinjve të Ferizajt këtë të dielë organizuan një ecje në Luginën e Valbonës.

Ecja në natyrë tashmë eshtë kthyer në trendi për të rinjët dhe te rejat Kosovare, një sport i pëlqyer ku ka edhe nga ata që sfidojnë veten për ngjitjet e maleve ku vështërsia eshtë edhe me e madhe në dimër.

Klubet Alpiniste në Kosovë janë shtuar shumë.

Gjatë kohës së pandemisë dhe fundjava ka pasur një numër të madh dashamirës të natyrës që kanë udhëtuar në bjeshkë të ndryshme të Kosovës dhe Shqipërisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *