• Sun. May 26th, 2024

Radhë kilometrike në pikën e kalimit kufitar të Morinit drejt Kosovës.

Në doganë është krijuar një kolonë e gjatë automjetesh me qytetarë nga Kosova që po kthehen në shtëpitë e tyre, pasi kanë vizituar Shqipërinë.

Me mijëra qytetarë të Kosovës kanë zgjedhur ta kalojnë fundjavën në Shqipëri, kryesisht pranë bregdetit, duke u favorizuar kështu nga moti me diell dhe temperatura të larta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *