Mëngjesin e kësaj të diele janë krijuar sërish radhë kilometrike automjetesh në rrugën e Kombit.

Fluksi më i madh i automjeteve është krijuar në aksin rrugor Morinë –Kukës, me pushues nga Kosova.

Fluks ka patur edhe në Morinë dhe si çdo të diel kolona e mjeteve ishte deri në fshatin Vermicë të Prizrenit.

Këtë fundjave kanë hyrë në vendin tonë mbi 30 mijë qytetarë të Kosovës. Në Morinë është punuar me procedurë të përshpejtuar dhe për këtë arsye nuk pati pritje të gjata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *