• Sun. Jun 23rd, 2024

FOTO/ Shtegu i ngjyrave në Kukës, pjesë e Travel Magazine

Ju kujtohet itinerari Korab – Koritnik, që ju kemi prezantuar para ca kohësh në Travel Magazine, në turet më të bukura të vitit? Ja ku jemi sërish në riprezantimin e këtij itinerari të mrekullueshëm.

Ka ardhur koha t’i jepni një tjetër dimension lirisë dhe t’i shtoni më shumë ngjyra fundjavës tuaj.

‘Shtegu i Ngjyrave’, segment i këtij itinerari, në Çaje të Kukësit, ndoshta më i bukuri, është tashmë një prej tureve të fundjavës, me të cilin guidat turistike të zonës Ermal Hallaçi dhe Afrim Tahiraj, menduan të ndihmojnë turizmin e asaj ane. Dhe vërtet gjërat kanë filluar të lëvizin sepse tashmë numri i vizitorëve ka shkuar rreth 500 në muaj.

#PushoNëShqipëri #EjaNëKukës

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *