• April 21, 2024 12:15 pm

FOTO spektakolare/ Ngjitje extreme në majën e Jezercës

Kosova Montain Club të dielën që lamë pas ka ngjitur majën më të vështirë të Alpeve Shqiptare, majën e Jezercës

Jezerca është një majë me shkallë vështirësie ngjitjeje mbi mesataren gjatë verës, ndërsa në dimër ngjitja është extreme.

Alpinistët sfiduan kushtet e motit dhe arritën në majën e Jezercës.

Këto janë pamjet spektakolare nga Alpet

Është e vështirë që kjo kohe me qiellin e pastër dhe majat plot borë për rreth të realizohen në muajin Shkurt.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *