• April 21, 2024 1:14 pm

FOTO/ Vullnetarizmi, të rinjtë nga Shtiqni ndërtojnë një tavolinë në Kroin e Kuq

Kjo tavoline e bërë vullnetarisht në Kroin e Kuq në bjeshkë, do ti shërbejë për çdo turist që ngjitet në Gjallicë.

Urime për punën!

Nismëtarët e këtij investimi kaq të vyer për turistët janë Erlis Shehu dhe Albert Muja, banorë të fshatit Shtiqën.

Ata do të ndërtojnë edhe disa të tjera përgjatë shtegut Kroi i Kuq -Maja e Gjallicës.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *