Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Shqiptarët e Kosovës po mbajnë gjallë turizmin në Shqipëri

Fri Aug 28 , 2020
Qytetarët e Kosovës, duket se kanë vendosur të mbajnë gjallë industrinë e turizmit në Shqipëri edhe në ditët e fundit të këtij sezoni pandemik. Radhë kilometrike po krijohen çdo ditë në mëngjes dhe mbrëmje në Pikën Kufitare të Morinës. Kosovarët po i shfrytëzojnë edhe ditët e fundit të këtij sezoni […]