• Tue. May 21st, 2024

Gega nga Turqia: Mora 16 ditë ilaçe nuk më bënë asnjë gjë

Trajneri i Kukësit, Skënder Gega po kryen terapi për mushkëritë.

Tekniku i skuadrës verilindore, i cili prej disa ditësh ndodhet në Turqi pasi pësoi përkeqësim të shëndetit prej koronavirusit, tregoi ditët e vështira.

57-vjeçari shtoi se u detyrua të shkonte për kurim në Turqi teksa përdorimi i ilaçeve nuk bëri efekt.

‘Jam më mirë, u shkatërrova me ilaçe për 16 ditë dhe nuk pata përmirësim dhe nuk mbante më. Kur erdha këtu, mushkëritë i kisha të mbuluara, por do të kalojë.

Kam filluar menjëherë një terapi për mushkëritë.

Me tampon kam dalë negativ, më e shumta kaloi, por duhen disa ditë për të plotësuar terapinë e mushkërive’, rrëfen Gega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *