Gjimnazit ‘Havzi Nela’ në Kukës i pikon çatia

Edhe këtë vit të ri shkollor gjimnazi ‘Havzi Nela’ do të ketë probleme të theksuara me infrastrukturën.

Tarraca e amortizuar duhet ndërhyrje urgjente rikonstruksioni sepse pikon thuajse ne te gjithë hapësirën e saj.

Kryetari i Bashkisë Kukës Safet Gjici thotë se do te bashkëpunohet me çdo institucion dhe donator për të bërë të mundur edhe këtë ndërhyrje.

Gjatë stinëve me reshje shiu dhe bore është e pamundur të zhvillohet rregullisht procesi mësimor, ndërsa ndërhyrja duhet të jetë e menjëhershme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kalamajt në timonin e makinave, qytetarët e Kukësit të pasigurtë në rrugë

Fri Aug 28 , 2020
Një nga problemet kryesore në qytetin e Kukësit është mosrespektimi i rregullave të qarkullimit rrugor nga drejtuesit e mjeteve. Të rinjtë dhe adoleshentët me patentë apo papatentë në timon janë kthyer në problem. Ata ecin me shpejtësi shumë të madhe në rrugët kryesore të qytetit ndërsa nuk respektojnë rregullat e […]