Hodhën sende në fushën e lojës, Kukësi e pëson nga Komisioni i Disiplinës

Komisioni i Disiplimës në Federatën e Futbollit ka ndëshkuar me 100 mijë lekë skuadrën e Kukësit, pas ndeshjes ndaj Teutës në Kupë, për hedhje të sendeve në fushën e lojës nga tifozët.

Vendimet e Komisionit të Disiplinës:

FK Kukësi, për sjellje të gabuar të spektatorëve duke hedhur sende në terrenin sportiv, në bazë të nenit 65/1 dhe 65/3/c të KDS, dënohet me gjobë në masën 100.000 (njëqind mijë) lekë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *