• Thu. Jun 13th, 2024

I braktisur nga shteti/ Shaqir Koloshi i mbijetuari i minave serbe kërkon ndihmë

I mbetur i plagosur nga minat e vendosura nga serbët gjatë luftës së Kosovës, kuksiani Shaqir Koloshi është i braktisur nga shteti.

Duke folur për RTSH Kukësin, Koloshi tregon se i ka ndërtuar vetë protezat duke përdorur llamarina dhe lëkurë kafshësh, me qëllim që të mundë të ecë ndopak.

Koloshi tregon se merr si pension social 10 mijë e 800 lekë, ndërsa nuk merr asnjë ndihmë tjetër edhe pse është invalid.

Më poshtë keni kronikën e përgatitur nga Sulejman Dida për RTSH Kukësin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *