• Thu. Jun 13th, 2024

Pas 3 ditëve me shifra të larta, sot ministria e Shendetësisë ka raportuar shifra të ulëta për Kukësin.

Bëhet fjalë për vetëm 1 rast gjatë 24 orëve në Kukës dhe 2 raste në Has dhe asnjë rast në Tropojë.

Një ditë më parë Kukësit përveç se 11 rasteve, fatkeqësisht kishte edhe një të vdekur.

‘Nga totali i testimeve, 152 persona janë konfirmuar pozitivë me COVID-19.

Shpërndarja gjeografike e rasteve pozitive ditore është si vijon:

74 raste në Tiranë, 21 raste në Durrës, 13 raste në Korçë, 12 raste në Elbasan, 8 raste në Lezhë, nga 3 raste në Shkodër, Gjirokastër, Klos, nga 2 raste në Krujë, Fier, Has, Përmet dhe nga 1 rast në Kukës, Vlorë, Sarandë, Malësi e Madhe, Memaliaj, Shijak, Kuçovë’, bëri të ditur sot Ministria e Shëndetësisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *