• Thu. Jun 13th, 2024

Kukësi është i pari qark që ka mbyllur procesin zgjedhor.

Pasi mbylli numërimet për partitë, Kukësi ka mbyllur dhe numërimet për kandidatë.

Në qarkun e Kukësit, kandidati që ka marrë më shumë vota është Flamur Hoxha i PD-së.

E dyta është Gerta Duraku e PS, i treti Isuf Çelaj i PD, më pas vjen Petrit Malaj i PS, Shyrete Koka e PD dhe i fundit, Halim Dauti i PS.

Më poshtë, votat sipas kandidatëve dhe partive.

Kandidatët e PD

  1. Flamur Hoxha PD-AN 9,159
  2. Isuf Çelaj PD-AN  5,257
  3. Shyrete Koka PD-AN 3,622

Kandidatët e PS

  1. Gerta Duraku PS 5,368
  2. Petrit Malaj PS 3,666
  3. Halim Dauti PS 2,059

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *