Kandidatët e PD-së, kush janë kuksianët që konkurrojnë në Tiranë

Dhjetëra kuksianë janë në listat për kandidatë të Partisë Demokratike në Tiranë.

Në zgjedhjet e sotme të zhvilluara në degët e PD-së në kryeqytet dhe në Kamzë, janë 17 kandidatë të gjithë me origjinë nga Kukësi.

Kjo tregon një vlerësim të madh për Kukësin dhe të gjithë zonën, për përzgjedhjen e kaq shumë kuksianëve në listat e Tiranës.

Ata janë të shpërndarë në të gjitha degët e Tiranës, nisur që nga ajo numër 1, e deri tek dega e Kamzës dhe Paskuqanit.

Kështu, që përveç kandidatëve të përzgjedhur në Kukës, të tjerë kuksianë pritet të jenë në listat e PD-së si kandidatë për deputetë.

Por kush janë këta kuksianë që na përfaqësojnë denjësisht edhe në kryeqytet.

Më poshtë lista me emrat e kuksianëve:

Agim Parllaku

Alfred Halilaj

Andrin Tahiri

Armend Gjana

Besmira Manaj

Bilbil Bajraktari

Eduart Rexha

Emri Vata

Fatos Rexha

Festim Maqinaj

Flamur Hoxha

Flamur Noka

Forcim Kola

Sokol Allaraj

Tomorr Kotarja

Vehap Kola

Ylber Vata

Ymer Marku

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *