Koronavirusi/ 1 rast në Has dhe 4 në Tropojë

Raste të reja me koronavirus edhe në Has dhe Tropojë.

Nga të dhënat e sotme, mësohet se një rast i ri është evidentuar ditët e fundit në Has.

Bëhet fjalë për një 60 vjeçar i cili është vetëkatantinuar në banesën e tij. Nuk dihet se ku e si është infektuar ai.

Ndërkaq, në Tropojë nuk ka vatra të reja, por mbeten 2 vatra aktive të zbuluara një ditë më parë.

Këtu janë 4 persona të infektuar.

Edhe këta janë karantinuar në banesat e tyre.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *