• Sun. May 26th, 2024

Kukësi është në brezin e dytë të zonave për përhapjen e madhe të koronavirusit.

Sipas Silva Binos, Kukësi dhe disa qytete të tjera janë në zonën portokalli, e jo të kuqe, ku numri i përhapjes së infeksioneve është shumë i lartë.

Sipas Binos, transmetimi në Kukës është mes 58 deri në 150 raste për 100 mijë banorë.

Kjo në bazë të shifrave të javës së fundit për infektimet e reja në Kukës.

Ndërkaq Tropoja është në zonën e kuqe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *