• Tue. May 21st, 2024

Kukës, Flamur Hoxha: Rama shpopulloi vendin, ne do të shtojmë vendet e punës

Drejtuesi politik dhe kryesuesi i listës së PD në Kukës Flamur Hoxha, ka zhvilluar takime me qytetarët e Kukësit.

Fillimisht është takuar me banorët e Kolesjanit dhe i ka bërë thirrje të bashkohen më programin e demokratëve, pasi sipas tij Rama po e shpopullon vendin.

Hoxha ka zhvilluar edhe një takim në Ujmisht, ku i foli banorëve për programin e PD në zonat rurale, për bujqësinë dhe blegtorinë. Ai premtoi se do të shtojnë vendet e punës kryesisht për të rinjtë.

Gjatë takimit të zhvilluar në fjalët e tij ai tha se Rama mashtroi qytetarët, dhunoi dhe premtoi 300 mijë vende pune por sipas tij ka larguar nga vendi 500 mijë shqiptarë.

‘Pushteti i Rilindjes u futi në borxh për energjinë kur nga ujërat tona furnizohet me energji i gjithë vendi. Rama na mashtroi, dhunoi, premtoi 300 mijë vende pune por largoi nga vendi 500 mijë shqiptarë.’, tha Hoxha gjatë takimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *