PD ka marrë 2-fishin e votave në Kukës, krahasuar me vitin 2017 kur drejtues dhe kryesues i listës ishte Flamur Noka.

Kur janë numëruar më shumë se 80% e kutive të votimit, rezulton se PD ka arritur që të marrë 62.68 % të votave krahasuar me 35.61 % të PS.

Sa i përket LSI, nuk ka marrë dot as 1 % të votave, por në fakt votat e LSI-së janë orientuar që të shkonin për PD-në.

Në qarkun e Kukësit ka përfunduar numërimi për Hasin dhe Tropojën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *